Si te mbrojme kompiuterin tone pa asnje kosto!

:idea: Instalimi i nje antivirusi dhe sigurimi i kompiuterit

:arrow: Shikoni Video Tutorialin

[video=youtube_share;gn-JoPEmaA4]https://youtu.be/gn-JoPEmaA4[/video]

Shume faliminderit Interesante