Si te mbrojme kompjuterin nga Hakerat?

Si hapi i pare eshte instalimi i nje Antivirusi qe videon mund ta gjeni ne kete adrese

:arrow: Hapi i dyte eshte monitorimi i trafikut te rrjetit?

:?: A ka ndonje program qe e ben kete automatikisht??!?

:idea: Po ka shume programe qe sherbejne per kete rast si me pagese dhe falas ne perdorim personal. (zgjedhja jone eshte ajo FALAS :slight_smile: )

:arrow: Shikoni Video tutorialin mbi instalimin dhe konfigurimin e nje Firewalli

[video=youtube_share;KD7UNfjZTmQ]https://youtu.be/KD7UNfjZTmQ[/video]

nuk hapet

Do te perpiqem te rikuperoj keto video!