Si të përdorim forumin...

[align=center]- Si të përdorim Forumin[/align]

- Leximi i një postimi dhe modifikimi i tij.

Duke u referuar te imazhi:

1- Hapim një teme të re në këtë kategori.
2- I përgjigjesh postimit në mënyrë të avancuar.
3- I përgjigjesh postimit në mënyrë të shpejt. (hapesira në fundfaqe)
4- Parashikimi nqs doni të printoni postin.
5- Butoni CITO (kur doni të citoni postimin e një anëtari)
6- Butoni Modifiko (kur keni bere disa gabime në postimin tuaj dhe doni ta modifikoni)
7- Raportoni një POSTIM jashtë teme ose jashtë rregullave.
8- Hapësirë me butana për profilin e anëtarit.(profili, PM"dergon mesazh privat",adresat e mezanxherit, etj )
9- Informacione mbi anëtarin. (data e rregj, nr postimeve, avatari, etj)

Të kuptojm interfaçen e forumit.

- Si të përgjigjemi/postojm në forum!


(funksioniojn duke sekesionuar tekstin dhe shtyp butonin perkates.) (cdo buton formatimi ka shpegimin me kalimin e mousit siper)

Referuar imazhit mësipërm.

1- Pozicionimi i testit (Bllok, Majtas, Qendror, Djathtas)
- Bllok
- Majtas
- Qender
- Djathtas

2- Formatimi tekstit (Bold, Italik, Me nenvize, Me vize ne mes)
- Theksuar
- Italik
- Me nenvize
- Vize ne mes

3- Krijon shirti lexues, orientimi sipas shigjetave

-Krijon nje hije dritë (punon vetem me Internet Explorer)
- Krijon nje tekst shumengjyresh (punon vetem me Internet Explorer)

- Drejtojn tekstin majtas/djathtas

4- Formatime citimeve
- nqs doni te shkruani nje kode
- nqs doni te shkruani nje cod php apo gjuhe tjeter
- nqs doni te citoni nje tekst te postuar nga dikush apo nje theni tjeter
- nqs doni te krijoni nje buton per te par tekstin

(funksioniojn duke sekesionuar tekstin dhe shtyp butonin perkates.) (cdo buton formatimi ka dhe shpegimin me kalimin e mousit siper imazhit)

5-Vendos materiale shtes ne forum, imazhe, video etj.
- Vendos imazhe ne postim (shtyp ikonen dhe shkruaj adresen ku ndodhet imazhi)
- Vendos nje material flash
- Vendos nje video (shkuani adresen e videos dhe permazat)
- Vendos nje tingull (Shkruani adresen e tingullit apo kenges)
- Vendos nje file rm (Real Media)
- Vendos nje filmin nga siti video.google.com (kopjo adresen dhe e shkruan duke shtyp ikonen)
- Vendos nje filmin nga siti youtube.com (kopjo adresen dhe e shkruan duke shtyp ikonen)
- Krijon nje list
- Heq te gjithe kodet bbcode nga postimi

vazhdon…

Referuar Imazhit te postimit siper

6-
Hapesira e Tekstit qe do postohet

7-
Opsione te forumit

8-
Vendosja e Emocioneve (nje klik mbi img qe deshironi ose Trego… per me shume img)

9-
Vendosja e nje skedari me bashkangjitje. (Klikoni siper butonit dhe nga pc juaj lokal zgjidhni nje file persh, zip, rar, jpeg, gif, psd, etj - vendosni nje koment dhe shtyp mbi Shto bashkangjitje)

10- Titulli i Temes

11- Mund te konsultoni postimet e bera ne ate teme.

po per te fshire nje postim te cilin e ke derguar gabimisht, si i behet per ta fshire, se mua me iken ca kot sot

Perdor butonin qe eshte afer cito…

dhe butonin per te shtuar apo hequr fraza nga postimi

Shume pune e vyer kjo qe bere Lirenti :slight_smile:

Ishte vertet e nevojshme te sqaroheshin keto.

ky buton nuk me del fare mua ketu.
por dalin vetem dhe si t’ia bej?

Modifiko mesazhin duke shkruajtur

“Per tu ELEMINUAR”

Dikush nga mod/smod do ta fshi…

flm

Atehere ne rregull, por edhe nje gje tjeter:
Pasi postimi fshihet, a ruhet gjendja e pikeve?

flm.

[quote=genti23";p="3277]Atehere ne rregull, por edhe nje gje tjeter:
Pasi postimi fshihet, a ruhet gjendja e pikeve?

flm.[/quote]

Gjendja e pikeve fshihet per postimin aktual.