Si te riktheni E-mail MSN nese ta bejn hacked ?

Pershendetje

[b]Nese emaili juaj nuk ka te aktivizuar security question ateher nuk ia shenoni tek formulari, mirpo nese e ka te aktivizuar ia shenoni aty ku kerkohet tek Security Questin nese e dini te sakt nese nuk e dini lereni zbrazet.

Ketu do tregoi se si mund ta riktheni emailin me shume pak info por ato INFO duhet te jene te SAKTA.

Hyjm ketu

https://account.live.com/ResetPassword.aspx

[/b]pastaj shenojm
emailin qe na kan hackuar dmth emailin tuaj qe ju eshte hakuar.

posht shenojm shkronjat qe i shofimne box dhe klikojm Next

tani klikojm tek

I can’t use any of these options.

tani ne hapin ne vijim posht tek Contact email address shenojm nje email tjeter qe te na kontaktoi microsofti p.sh nje email tjeter qe ju ja dini paswordin

dhe klikojm Next

dhe tani jemi tek account info ku duhet shenuar infot e sakta te emailit qe iu kan hackuar

First name shenojm emrin qe kemi pasur te emaili qe na eshte hakuar

Last Name mbiemrin qe kemi pasur te emaili qe na eshte hakuar

Birthdate zgjedhim datelindjen qe kemi pasur te emaili qe na eshte hakuar

Country/region zgjedhim shtetin qe kemi pasur te emaili qe na eshte hakuar

Tek
Other passwords you’ve used for this account (one per text box)
ketu shenojm passwordet qe i kemi perdorur deri ne ate dite qe na kan thyer passwordin dmth paswordat e vjeter

Email info
Subjects of your recently sent emails (one per text box)
Ketu shenojm titullin e ndonje emaili qe ia kemi derguar dikujt

Names of any folders you’ve created, other than default folders like Junk, Drafts, or Sent (one per text box)
Ketu shenojm emrat e folderave qe kemi pasur te krijuar ne inbox ose nese nuk keni mundeni me i shkrujt keta;
Junk
Drafts
Sent

Email addresses of contacts you’ve recently sent emails to (one per text box)
Ketu duhet te shenojm email adresat e kontakteve qe iu kemi derguar email

Ndersa tek Billing info nuk e plotesoni pasi qe akontet ne hotmail sigurisht i keni free dhe jo me pages.

Dhe ne fund klikojm Submit

Pas kesaj do na shfaqet nje informacion ku thot:

Ne do iu dergojm tek email adresa kontaktuese nje email qe tiu tregojm nese keni derguar te dhenat e duhura per te rekoveruar email adresen.
Kjo zakonisht merr kohe rreth 24 Ore deri tiu informojm juve.

Nese te dhenat i keni shenuar te sakta brenda 24 ore iu vjen nje email me titullin:
Your account is verified and now you just need to reset your password (pra thot qe emaili juaj eshte konfirmuar dhe tani mundeni me resetu passwordin).

Me posht e keni nje shkrim qe thot Click this link to reset your password.
Pra klikoni ne ate link dhe tani iu hapet nje dritare e re ku duhet te shenoni passwordin e ri qfare deshironi
Pra ne te dy kutiat e shenoni passwordin e ri te njejt dhe klikoni Next dhe pastaj do futeni tek accounti juaj qe ka qene i hackuar dhe mundeni me ndryshu profilin tuaj nese doni apo jo.

Kaq kishte metoda e re qe perdoret nga microsofti nese dikush iu hackon email adresen.

Nese microsofti nuk eshte i sigurt qe emailin qe kerkoni ta ktheni iu takon juve ateher brenda atyre 24 oreve do pranoni 2 letra nga microsofti.

Emaili i pare qe tregon se eshte paraqitur kerkesa juaj dhe iu vjen nje referenc numer ne ate email.
Ky email mund te vjen edhe nese infot tuaja jane te sakta pra thjesht iu vjen email qe tiu tregon se keni bere kerkesen tuaj dhe kerkesa juaj eshte hapur me nje numer reference.

Emaili i dyte qe iu vjen dhe iu kerkon nje new submit forme te re do te thote se nuk jane te siguruar ose me mire te them nuk i keni dhene infot e sakta
dhe ata iu dergojn serish letren qe te mbushni prap formullarin me info te sakta dhe ta dergoni
pra klikojm tek submit a new form
Na hapet dritarja ku duhet shenojm emailin qe na kan hackuar, nje email kontaktues posht shenojm shkronjat qe paraqiten ne box dhe klikojm next
dhe shenojm te dhenat e emailit dhe klikojm submit dhe prap presim nga ai moment deri ne 24 oret e ardheshme per nje pergjigje nga microsofti.

P.S
Mjafton te jane te sakta keto te dhena:
Emri
Mbiemri
data lindjes
Shteti
Passwordet qe keni perdorur me heret

Dhe 100% do e riktheni emailin qe keni pasur.

P.S Nese mendoni me rikthy nje email qe nuk e keni perdorur me shume se 2 vjet nuk mundeni pasi qe nese nje email nuk hapet 1 her ne 172 deri ne 272 dite ai email do shlyhet apo do mundet dikush ta hap te ri.

Gjithe te mirat

tash pas bashkimit me skypen do te vlej kjo :stuck_out_tongue:

NUK! Nuk do te vlej me se shumica perdorin skype (dmth emer skype) dhe kjo e-mail perdoret vetem per inbox…

Sidoqofte faleminderit per tuton!