Si te shikoni IP tuaj personale!

Nje Tuto e thjesht dhe e leht per tu kuptuar se si mund te shikoni Ip tuaj personale

nje komand shume e shkurt dhe e qarte

start>
run>
cmd>
pasi qe te hyn ne cmd e shenon
ipconfig>
dhe enter pastaj ju shfaqet ip juaj!

DESIGN- Ok-ej, mirepo si behet kjo ne nje komp. APPLE MAC.

lol pyetje me vend spunoj fare mer lal me APPLE MAC sdi cte them

ska gje shoki, sidoqoft keni dhene gjera te mira.

ne apple mac mund te behet keshtu: kliko ketu: ip.lirenti.com

hehehe te lumte Renix :smiley:

te lumte shume mire dhe flm per ndihmen tende

Menyre tjeter:

Go; run, cmd, ping (shkruaje emrin e kompjuterit) dhe enter…

Faleminderit shume.Kjo eshte e vlefshme edhe per WindowsXP ServicePack3!