Si të shkarkoni të gjitha fotografitë e dikujt nga Instagram

Ne Instagram shpesh shohim fotografi te ndryshme, te bukura dhe qe na pelqejne ti shkarkonim ne Kompjuterin apo celularin tone, por qe kjo gje nuk mund te behet thjeshte duke klikuar me maus mbi foto dhe save as... Per kete, ne kete artikull kemi zgjedhur qe te ju tregojme se si ti shkarkoni te gjitha fotografite e nje personi nga Instagram me nje program te thjeshte te quajtur Instagram Downloader.

Hapi i pare eshte te shkarkojme programin [b]nga ketu[/b] dhe me pas ta instalojme ate dhe tek butoni me ngjyre te gjelbert “Input username” ju shkruani emrin e perdoruesit nga i cili deshironi te shkarkoni fotografite!

Dhe hapi i dyte, prisni derisa programi ti shkarkoje fotot nga emri i perdoruesit qe keni dhene dhe me pas do te keni mundesine per ti shkarkuar te gjitha fotografite njeherish ose ato qe keni deshire!

Lirenti.com

Faleminderit iceman