Si te vendosim foto ne Albumin Fotografik?

Si te vendosim foto ne Albumin Fotografik!

Hapi Pare: Klikoni mbi menu “Album” dhe me pas “Krijo nje album te Ri”.

Hapi i Dyte: Shkruani Titullin dhe Pershkrimin e Albumit.

Hapi i Trete: Klikoni mbi “Ngarko Foto

Tek dritarja qe hapet, klikoni mbi “Shto Files

Pasi te keni zgjedhur fotot qe deshironi te vendosni klikon mbi Ngarko Files

Mbyllni dritaren dhe shpetoni ndryshimet duke vene nje pershkrim per file qe vendoset!

Per çdo paqartesi mos hezitoni te na kontaktoni

Ketu keni dhe nje video te pregatitur me proçeduren e shpjeguar siper:

//youtu.be/CSaUjkQ2AaQ

Faliminderit ReniX