Si te vendosim nje foto ne forum

Ndiqni këto 5 Hapa për te vendosur foto ne forum shpejt dhe sa me thjeshte.

adresa e sitit eshte https://www.tinypic.com

Versioni i vjeter i faqes.

Ja nje gje fantastike qe nuk e dija!!???Prandaj u be edhe gabimi me Replay-n ne pergjigjen qe me ktheu Lirenti.com per temen Kompjutera me USB1.0 dhe USB2.0!Faleminderit!

shum sen i mir po une se provova?>