Si ti kthej dokumentat e humbura . . .

Kam nje kompjutr me windows 8.1, ishte mbushur disku C: dhe fillova te fshije ca gjera ta panevojshme sipas meje, dokumentat ishin te rujtura ne desktop ne disa foldera, kur pa pritur mu fshine te gjithe dokumentat neper foldera, por folderat jane siq ishin per jane empty te gjithe.
Si mund ti ktheje dokumentat e humbura, me sistem restore nuk kthehen se e kam perovuar.
Gjith te mirat

perdor ndonje [b]program recovery[/b]!

E kam provuar por nuk me ka kthyer as 1/10 e dokumentave.

vetem me ato programe mund t’i kthesh! Ndryshe s’ke se si…

faleminderit