Si ti kthej (gjeje)fotot e humbura (fshira)

Te nderuar,
Bera nje folder me emer i kopjova fotot nga aparati ne kompjuter,per ca koh i shikova dhe pas disa castesh e fika kompjuterin. Kurse pas disa oresh me duheshin ato foto e smundem ta gjej folderin e njejt.Me ndihmoni ju lutem si ta gjej ose ti rikthej ato foto sepse jan shum shum me rendesi.

Faleminderit

Lexo Kam fshir nje folder gabimisht

dhe

Lexo Si ti kthejmë filet e humbura

Ose mund te besh Download kete EasyRecovery DataRecovery 6.10.06 eshte shume i mir per kete pune :

https://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/EasyRecovery-DataRecovery.shtml