Siguria ne rrjet - çfare teknikash perdorni per te mbrojtur identitetin tuaj?

Çfarë masash vini në praktikë për të mbrojtur identitetin tuaj online?

Siguria e te dhenave personale ne kohen qe po jetojme eshte problemi kryesore. Numrat e kartave te kreditit, numrat e telefonave celular, mbiemrat, adresat e emalit dhe te dhena te tjera te ndjeshme jane subjektet me te goditura nga keqberesit. Per kete arsye duhet te veme ne funksion shume sisteme mbrojtje, ne radhe te pare mendjen tone dhe programe sigurie. Cilet jane ata qe ju perdorni?

A e shkruani Emrin dhe Mbiemrin ne faqet ne internet? Po numrin e celularit?
A shpenzoni leke per sigurine e kompjuterit? Keni instaluar programe sigurie?
A e perdorni karten tuaj te kredit per blerje online?

Disa nga pyetjet qe mund tiu ndihmojne! Thuani ju te tuajen!!!

Vetem emrin e shkruaj, sepse nk kam gje per te fshehur…numrin e celularit nuk e jap, vetem kur ma kerkon ndonje goce tamam :stuck_out_tongue:

per sigurine e komp? asnje leke :stuck_out_tongue: i shkreti ai cfar heq prej meje, duke provuar stealers/trojans/rookits/rats etj mbi te :stuck_out_tongue:

une s’kam, po edhe sikur te kisha, bosh do ishte :stuck_out_tongue: me shume perdor paypal, i kam ca $$$ aty :stuck_out_tongue:

si duket tema eshte e pasukseshme edhe pse do te duhej te kishte me shum interes…!