Skuadra e Preferuar

Per mua jeta eshte si nje lum qe rrjedh e nuk kthehet mbrapa.Jeta ka baticat dhe zbaticat e veta .Jeta kalon shum saqe as njeriu nuk e veren.Qdo dite te jetes duhet ta vlersojm.Ne jete duhet ta shfrytezojm qdo sekond.Ne kete duhet te kemi me shum dashuri sepse vetem me dashuri jeta zgjatet edhe me shume

qdo dite ne jeten time shte shume veqant
Oh Sa shum e dua jeten
Life Loove Youuu So Muchh

Milan…

m i l a n

Juve!! dhe pse votova per Milanin! se juvja ska gje ne terezi :slight_smile:

I VETMJA SKUADER QE I FITON KAMJONATET PA ALBITRA, ME PELQEN PAK EDHE RMA