Skype do të integrohet në Outlook.com (video)

//youtu.be/tUGvkIkWcWI

Sherbimi i ri i Microsoft, Outlook.com i cili tashme e zevendesoi Hotmail-in, kaloi fazen beta disa jave me pare dhe kompania ka mesyre rende rrjetet e televizioneve me rekalama komerciale per kampanjen e re e cila ka sjellur edhe karakteristika te reja te sherbimit per e-mail ne web. Kete jave, Microsoft ngarkoi edhe nje video tjeter qe ka te beje me Outlook.com dhe shihet qe ka perfshire nje karakteristike qe deri tani nuk ishte prezantuar.

Videoja, e postuar ne YouTube, se pari tregon se si perdoruesit mund te shikojne foto apo te bejne slide show (levizje automatike e fotografive) dhe te lidhen me rrjetet socjale si Facebook. Me pas, ajo tregon se si Outlook.com mundet shum lehte te hap nje video bisede permes Skype pa patur nevoje te largoheni nga e-mail adresa. Ne fund te videos, thuhet se “mbeshtetja per skype eshte duke ardhur”.