Sony Xperia Z3 smartphone dhe tablet (foto)

Ne panairin e teknologjise, IFA 2014 ne Berlin, edhe Sony ka prezantuar dy pajisje te reja, perkatesisht Xperia Z3 smartphone dhe versionin Tablet! Se si duken keto dy produkte dhe me shume detaje, mund t’i shihni me poshte.