SoShare nga BitTorrent, shërbimi i cili ju mundëson ngarkimin e skedarëve deri në 1TB

BitTorrent ka prezantuar nje sherbim te ri falas i cili ju mundeson te ngarkoni skedare me madhesi deri ne 1 terabyte falas! Eshte shume thjeshte: Ju duhet vetem te vizitoni lidhjen e [b]SoShare[/b] dhe te krijoni konton tuaj falas dhe me pas te shkarkoni nje plug-in nga SoShare dhe te filloni ngarkimin e skedareve tuaj.

Si fillim, pasi te keni ngarkuar 1 skedar, ju duhet te jepni nje e-mail adrese per t’a udhezuar sherbimin se ku do te shkoje ai skedare ne fjale dhe perdoruesi ne anen tjeter nuk do t’a kete te nevojshem regjistrimin ne SoShare, pasi qe ju mund ta beni skedarin tuaj publik (pra te krijoni lidhje shkarkimi). Pasi ta keni krijuar lidhjen e shkarkimit, mund t’a shperndani ate shum lehte me miqt tuaj ne twitter, facebook etj…

Shembull:

Puna eshte se qenkan me skadence! Mbaro pune dhe fshije per me vone nuk eshte! Nuk besoj se do ket ndonje sukses!

Duke e pare qe eshte falas, sa per fillim s’eshte keq :smiley: por mendoj qe as kjo nuk do rrije “falas” gjate… Me kalimin e kohes do ndryshojne tarifat