Sot është dita ndërkombtare e Backup

Backup eshte nje teme e rendesishme, por shume njerez nuk i vejne shum rendesi asaj derisa eshte teper vone! Ne kemi shume skedare te disponueshme ne re (cloud) dhe faqet si Flickr, Youtube, dhe Facebook mbajne shume nga fotot dhe videot tona me te dashura, por shume njerez i mbajne keto te fundit neper HDD-te e tyre, Desktop kompjuter ose laptop. Por, a keni menduar ndonjehere se cfare ndodh nese HDD juaj ka nje problem ? Ose kompjuteri/laptopi bie ne uj dhe nuk mund te ndizet me ? Rreziku me i madh qendron gjithmone tek te dhenat, dokumentat, fotot dhe videot! Per kete, data 31 Mars eshte perzgjedhur edhe si dita nderkombtare e Backup!

Backup do te thote t’i ruani te dhenat tuaja ne nje HDD tjeter ose tani me teknologjine e perparuar, mund t’i ruani ato fare thjesht dhe me sigurt ne re (cloud).