Sot

Sot ishte nje dite e lodhur… :frowning:

Sot per mua ishte nje dite pushimi

sot per ne eshte nje feste e madhe me rastin e 8 marsit !

Sot kam ndermend t’i blej mamit nje dhurate te bukur…

Sot eshte festa e grave ne mbare boten :slight_smile: Urime per grate shqiptare!!

Sot eshte nje dite e bukur dhe gjithashtu festa e grave.

Sot i kam dhuruar nënës nje dhurat te mir…

Na bere kurioz!? :? :smiley:

Sot jam e merzitur max…me mungon prania e nenes

sot festa e 8 marsit dhe ditelindja e nje kusheriri.

sot dite e lodhesme !

Sot kisha provim ne matematike…

Dite e lodhshme!

sot jam lodhur.

Sot i preva çunit floket :smiley:

sot kam ndenj gjithe diten !

sot iku dita kot e kot

Sot?! Me mire mos te mendoj fare…!

Sot u zgjuam me shi …

Sot dorezova formularin e A1…