Sportet Ekstreme - Makina

Disa Nisje te makinave BMWdhe i pranishem McLaruren F1

Krahasime me BMW M5 dhe asaj M6

Gare midis Bmw M5 vs Ferrari 360

Gare ne Qytet midis BMW M5 dhe Range Rover Sport

Ne autostrade gare ne mese te makinave te tjera…me Audi RS4 dhe BMW M5

Kta jane te cmendur se nuk ka mundesi! :smiley: