Spotify rikthen Muziken Falas

Pas bllofit me timer Spotify rikthen Muziken Falas per te gjithe perdoruesit. Me fjalen “timer” nenkuptohej se mund te degjoje vetem disa minuta muzik pastaj duhet te prijse disa ore per tu zhbllokuar koha. Personalisht ate periudhe e hoqa spotify!

Tani them se me duhet ta instaloj prap spotify, po ju? Cili eshte vendi juaj i preferuar per te degjuar muzike?

se dija kete une
kur skam patur limiter ne degjim

per PC e kame llafin

Ke patur llogari Premium? Bllokimi ishte per ata Free.

Tani do ta mar un :stuck_out_tongue:

Program interesant.Do e instaloj.

sherbimi nr. 1 per sa i perket muzikes! Te mbetat: Nuk funksionon ne te gjithe boten! (n)

(y)

tani dhe me webplayer eshte bomb fare