[STAF] Aplikime për Moderator

Forme Aplikimit

Mund të aplikoni në forumin tonë për moderator në temat e hapura ose propozoni një tuajën.

Informacione
1- Emri Juaj:
2- Datëlindja:
3- E-mail:
4- Vendbanimi:
5- Profesioni:

Informacione shtesë
6- Eksperiencë në site të tjerë? (po/jo)
7- Eksperiencë me html/php? (po/jo)
8- Sa kohë shpenzoni në linjë?
9- Kë teme doni të moderoni?

  • Pas aplikimit do të kontaktoheni në privat nga stafi.
  • Çdo abuzim i postit do të heq titullin përkates.

Lirenti.com

oh me fal e ku qit tjeter kun kam nje kerkes per modernator nese ban

Informacione
1- Emri Juaj: besfort
2- Datëlindja: 27 . 11 .1991
3- E-mail: anakonda-b@hotmail.com
4- Vendbanimi: kosov prizren
5- Profesioni: nxenes

Informacione shtesë
6- Eksperiencë në site të tjerë? (po/jo) po
7- Eksperiencë me html/php? (po/jo) jp
8- Sa kohë shpenzoni në linjë? Deri me 10 ore ne dit ne net
9- Kë teme doni të moderoni? muzik edhe ndonje tjere sipas mendimit tuaj

Informacione
1- Emri Juaj: Arianit
2- Datëlindja: 26.11.1991
3- E-mail: connex.ari@hotmail.com
4- Vendbanimi: n’Prizren
5- Profesioni: Nxenes

Informacione shtesë
6- Eksperiencë në site të tjerë? (po/jo) PO
7- Eksperiencë me html/php? (po/jo) JO
8- Sa kohë shpenzoni në linjë? 6-7
9- Kë teme doni të moderoni? Per cilat ka nevoj… zgjedhni ju !! :slight_smile:

Informacione
1- Emri Juaj: Armando
2- Datëlindja: me kane thene qe kam lind ne 03.02.1986
3- E-mail: dr_eagles_hunter at hotmail dot com
4- Vendbanimi: Berat - kayseri
5- Profesioni: Nxenes

Informacione shtesë
6- Eksperiencë në site të tjerë? (po/jo) PO
7- Eksperiencë me html/php? (po/jo) Po
8- Sa kohë shpenzoni në linjë? ca dite 7-8 ore ca dite hic
9- Kë teme doni të moderoni? ndonje teme te andej nga trupi dhe shendeti apo muzika , besimet fetare

flm

Informacione
1- Emri Juaj: Erblin
2- Datëlindja: 14 . 11 .1994
3- E-mail: bl1nnnzz@msn.com , erblin_jc@live.com , anngeL-haccK@live.com etjj
4- Vendbanimi: Ferizaj Kosov
5- Profesioni: Nxenes

Informacione shtesë
6- Eksperiencë në site të tjerë? (po/jo) Po
7- Eksperiencë me html/php? (po/jo) PO
8- Sa kohë shpenzoni në linjë? Sorry : ( E shutn ONLINE e Diell ONLINE )
9- Kë teme doni të moderoni? çfar te deshironi ju
+
10- Mund ti krijoj reklamat per ndonje gje
11-Me hap Website jo ME : com,ch,org,net etj

ky iformacion dergohet me pm tek lirenti apo diku tjeter?

Kerkesat mund te behen nen kete teme ose me mesazh privat Administratoreve!

Faleminderit

une e kam derguar aplikimin tim tek lirenti me pm.

edhe une e kam derguar me PM por akoma nk me kane kthyer pergjigje…u be shume kohe…:frowning:

Do te ishte me e lehte per oranizim nqs i dergoni dhe “hapersiren qe doni te moderoni”. Mund te bazoheni ne hobin tuaj, profesionin apo çfare ju pelqen me shume dhe sigurisht keni me shume bagazh informacioni.

Kete jave (max data 15) kam degjuar do behen organizime ne staf!

:slight_smile: