Statuja 200 mije vjecare e gjetur ne Hene

WASHINGTON, DC - një shkencëtar sjellë prova që sipërfaqja e Hënës ka qenë e banuar nga jetë inteligjente.

Gjeologu Dr Charles Morris zbuloi se në laboratorin e NASA-së gjendet një statujë femre me krahë në shpinën e saj, të cilën ekipi i APOLLO 11 e solli nga hëna 40 vjet më parë, në vitin 1969.

“Kjo nënkupton që në një kohë Hëna ka pasur një atmosferë nxitëse për jetën. Për më tepër, një herë ishte shtëpi e një race të njerëzve të sofistikuar me një sens të lartë të bukurisë”, ka thënë Dr. Charles, për uebsajtin The Crit.

Këto artikuj, kanë bërë të ditur edhe detajet lidhur me përbërjen e “statujës së engjëllit”, që përfshin një përzierje të hekurit dhe gurit. Ajo besohet se është gjetur nga astronautët në një shkëmb në një mal hënor.

Analizat kimike ka zbuluar se skulptura është 200 mijë vjet e vetër, që mund të nënkuptojë se ajo është bërë 170 mijë vjet para se njerëzit të paraqiten në Tokë.

A ka naj shanc naj kush me gjet naj foto :slight_smile:


Free ADS: https://lt-freeads.co.nr

lajme te mira shoki

shum interesante kjo gjet me te vertet informacion i rendesishem

lajme te mira shoki