STOP fjaleve mes meje dhe teje

E shihni qe lidhja juaj ka filluar te zbehet,fjalosjet e shpeshta, mos respektimi, injoranca, indiferenca…!
Ju mundon kjo gje, por nuk dini si ta zgjedhni kete problem si ti thoni STOP fjaleve mes meje dhe teje, sepse nuk po mundeni me keshtu te vazhdoni !