Sygjerim

Sygjeroj qe ato lajmet tek Portali te perditsohen pasiqe kishte ngjarje qe kishin ndodhur me shum se para 3 muajve Në ethe për Ronën dhe Arbërin

Jemi disi me munges “Autoresh”!

Faleminderit

autore ka plote por na mungon e drejta .:wink:

me fal qe ta citova mesazhin, por qe the “na mungon e drejta”, ajo nuk mungon!

Te gjith mund te shkruajme nje artikull apo ta perkthejme nga nje faqe e huaj, pa patur nevoje qe ta kopjojme nga faqet tjera shqiptare, pasiqe edhe ato i perkthejne vete!

Mund ta postoni ne fillim ne forum, dhe stafi mund ta promovoj si artikull ne faqe te pare!

mesa di autor quhet ai qe e ,ndoshta mungon ideja se per cfare autoresh eshte fjala.?

Kush do te futi artikujt e tij ne portal (jo copy/paste) te me kontaktoj me mesazh privat!