Sygjerim

pershendetje jeni shum te mir por kam nje sugjerim pse nuk bisedoni per femren kosovare e cila ka veshtersi per te pasur nje vend pune dhe dhe nuk osht aspak e perkrahur kjo me brengoj me falni nes nuk jam e sakt dhe juve klm:?:

Pershendetje Hedije!

Ne kete periudhe nuk eshte vetem femra kosovare qe nuk arrin te gjeje nje vend pune, por gjithe shqiptaret e banoret e tjere te Evropes. Mbase dhash nje pergjigje pak te prere, por je e ftuar te jepni dhe ju mendimin tuaj!