Tani mund të shkarkoni Windows 7 falas!

Microsoft ka publikuar nje link, ku perdoruesit tani mund te shkarkojne skedaret ISO te Windows 7 ne versionin qe ato kane nje licens legale per te: Per shembull nese keni nje licens per Windows 7 Ultimate, ju mund ta shkarkoni ate ne menyre legale dhe ne gjuhen e preferuar duke [b]klikuar ketu[/b].

Me pas e hidhni ate ne USB apo DVD per ta instaluar ne PC. Sidoqofte, Microsoft ka perfunduar mbeshtetjen kryesore per Windows 7 ne Janar te ketij viti, qe do te thote se ne vitet ne vazhdim nuk do te kemi perditesime me risi per Windows 7, por vetem te sigurise.

Me ne fund nje sherbim siç duhej! Besoj se eshte gje shume e mire dhe ne rastin kur te ka ngelur vetem seriali sistemit!

mendoj se kjo levizje eshte bere me shum per shkak te:

Sidoqofte, Microsoft ka perfunduar mbeshtetjen kryesore per Windows 7 ne Janar te ketij viti, qe do te thote se ne vitet ne vazhdim nuk do te kemi perditesime me risi per Windows 7, por vetem te sigurise.

bravo ms
pas win 8 mundesoi dhe per win7

(y)

ps. spo gjej dot 1 key qe te funksionoj, me pirate s’funksionon. nqs dikush mund te me ndihmoj…

as une nuk pata sukses! Provova ne fakt nje MAK Key me te cilin edhe e kam aktivizuar W7 Ultimate, por me doli error… (n)

sonte provova dhe 1 original key, nga pc i blere & perseri nuk pata sukses
:mendoj: se eshte vetem per ato key qe blihen & jo per ato qe shoqerojne pc e blera