Të Dua !

Të Dua !

65760_10150356835700354_135633570353_16278376_3902558_n.jpg

Ti
shpeshherë je bosh,
shpeshherë ndjehesh
“ashtu si kot”.

Ballin
zakonisht të vrenjtur,
buzët,
përgjithsisht të shtrembëruara.

Të dhemb koka,
shpina e stomaku,
ti gjithmonë ke diçka
për t’u ankuar.

Ti gjithmonë pret,
çdo sjellje jotja është pasojë
sepse ti kurrë diçka
vetë nuk e ke nisur.

Ti nuk pyet,
e kur heshtjen vret
këto janë rastet e vetme
kur kërkon pak “muhabet”.

Kur është për të ardhur keq
e përjeton shumë, më shumë,
kur është për të qeshur,
pak e më pak.

Ti gjithmonë kujtohesh
kur është tepër vonë,
kërkon të pamundurën,
por e do edhe në sekondë.

Nuk kursen asnjë fjalë
për të thënë fjalët e liga të tua
në ato pak fjalë,
që gjithmonë me zë të lartë thua.

Kur flet për veten
i drejtohesh gjithmonë në emër,
kur flet për të tjerët
u vendos epitete.

Thua “më fal”
kur padashur më shkel këmbën,
por nuk ul hundën kurrë
kur më shkel zemrën.

154329_10150356835065354_135633570353_16278351_7764518_a.jpg

Përballë teje edhe koha dorëzohet
kur je e ngurtë,
me ty gjithçka e kurdoherë
nuk është e sigurtë.

E kupton botën, njerëzit,
pikërisht në çastet kur shfryn,
ti je nëna e hiperbolës
dhe mbesa e përgjithsimit.

Ti gërric ore e çast
herë pa takt e herë pa shkak,
urren monotoninë,
por prej teje edhe ajo ndjehet xheloze.

Imagjinon dhe inskenon në variantet më perverse
për ndodhitë më të pafajshmet,
plot konspiracione e komplote
që të vërtiten veç ty nga pas.

Di të mbash inat
e t’a shumëfishosh atë rrezikshëm.
Kur ndjen dhimbje
dyfish e shfaq
kur ndjen kënaqësi,
i fsheh si amatore.

Ti ke alergjitë madhe
të të imitojnë,
por nuk ndjen fare keqardhje
kur si karikaturë shpjegon.

Në seks,
e turpshme si gjithmonë
përkëdhelesh në qindra sponde
vetëm për të mos treguar sa e dëshiron.

155218_10150356836290354_135633570353_16278392_6985664_a.jpg

Kjo je ti,
në atë gjysmën s’e njeh, s’e thua,
e imagjinon tani sa e plotë je,
që unë përsëri e më fort
TE DUA ?!

Read more:

https://stopinjorances.blogspot.com

Shume e bukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur (y)

Ti nuk pyet,
e kur heshtjen vret
këto janë rastet e vetme
kur kërkon pak “muhabet”.

Ti
shpeshherë je bosh,
shpeshherë ndjehesh
“ashtu si kot”.

keto 2 strofa me pelqyen me shume !

padyshim edhe mua,vargjet per dashuri dalin me te fuqishme

:ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva::ushkriva: