Te kerkojne ne forum...

Epo eshte me namuz djali. Nuk tundohet lehte.
A ka ndonje vend aty??? :smiley:

vend per car?

Per ndonje laraske per ne knej pra!!!

Daku hajde se i them Lakes un per ty :lol: :lol:

pse ste del goca dhe gruaja ty?

Nuk po ndjehem me!!! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Daku me ke shkri tu qesh :lol: :lol: :lol:

altini iku u zhduk :?

Nuk zhdukem kollaj un me 8) por jam transparen :stuck_out_tongue:

emo mire, nga vajte sot ti qe u zhduke :oops:

Isha xhiro me :wink: edhe dritat ne 22 erdhen :twisted:

e mo mja genjeve tani, he mo daku thoi dhe ti, te na tregoje ca beri

:evil: Ic me :evil:

Ngrije doren lart dhe thuaj betohem per koke te kushtetutes!

:lol: :lol: per koke te kryeministrit :lol: :lol:

po ler nje adres ku vete, si zhdukesh keshtu gjithe diten e dites lol :lol:

po ler nje adres ku vete, si zhdukesh keshtu gjithe diten e dites lol :lol:[/quote:iqw4su7q]

Adresa Tirane :smiley: do me shume :lol:

Pallati 176 :lol: :lol: :lol:

Iken keto :o

kush tha mo