Të rinjtë shqiptarë nga Kosova krijojnë aplikacion për telefonat e mençur (Video)

SKIP, aplikacioni më i ri i tregut global ka arritur të krijojë një Trailer me vlera të Hollywood-it.

Qëllimet kryesore të këtijë aplikacioni janë:

  1. SKIP synon që shqiptarët, të bashkuar t’i arrijnë majat e teknologjisë në botë.

  2. Vetëdijësimi i njerëzve anë e mbanë botës për ngrohjen globale, duke qenë se kjo e fundit po shkakton probleme të mëdha në botën ku ne po jetojmë.

  3. Stresi është bërë një ndër arsyet më të mëdha të vdekjes së parakohshme tek njerëzit, andaj SKIP u mundëson njerëzve të qetësohen duke u koncentruar në sfidat e lojës.

Për të shkarkuar lojën në IOS dhe ANDROID klikoni më poshtë

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/id1084770835

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skip

//youtu.be/bYXh8BO-3fs