TE TRASHEGOHESH LAKE

Dje ne u martua Lakja, te trashegohesh dhe me me jete te lumtur.
Urime te sinqerta, Kuklla

urime te trashegohesh dhe jete sa me te lumtur.

Kuklla! 100 her te kom thon qe Lakja martohet me 20 Korrik. Po ti sme beso mua! Gjithsesi, maje kte temen per mbas nje jave! :smiley:

Hajd ne trashegime Lake!

Bej qef sa je tek zona e mjaltit!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Me trashegime dhe jete te lumtur me shume bebusha Lake :smiley:

Lake te trashegohesh me jete te lumtur. me u cun e me i goce.

[b]Urimet e mia te perzemerta!

Ju uroj, gezim, paqe, harmoni, shendet, femije sa te doni, durim, dhe te mira materiale me bollek :smiley: [/b]

[highlight=#FF0040:1f0aj5zp]Lake u trashegofsh.Kalofsh nje jete te lumtur prane familjes tende.Urime te perzemerta.[/highlight:1f0aj5zp] :lule: