Te Verteta apo Mashtrime?

TEST: Te verteta apo Mashtrime(te perpunuara)

Me poshte do te keni disa foto, dhe do te jepni pergjigje per secilen prej tyre, nese jane origjinale apo te perpunuara.
Me poshte do tju tregoj piket qe grumbulluat.

1. Nje gjuetar ka vrare kete kafshen ne figure.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=9:2kez0s92]bear.jpg[/attachment:2kez0s92]

2. Presidenti Bush, nuk e ka kuptuar qe libri qe mban eshte se prapthi.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=8:2kez0s92]bush.jpg[/attachment:2kez0s92]

3. Nje makine e ngarkuar me derrasa dhe brenda saj nje person qe e ka zene gjumi.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=7:2kez0s92]car.jpg[/attachment:2kez0s92]

4. Senatori Daschle duke u betuar.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=6:2kez0s92]daschle.jpg[/attachment:2kez0s92]

5. Nje drer qe perplaset me nje makine.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=5:2kez0s92]deer.jpg[/attachment:2kez0s92]

6. Nje aeroplan qe ne ajer nga nje difekt krijon nje re ne forme te tille dhe zhurmuese.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=4:2kez0s92]sonicboom.jpg[/attachment:2kez0s92]

7. Foto e marre nga nje kamer qe u gjet ne rrenojat e Qendres Nderkombetare Tregtare, dhe pas ketij personit ngrihet nje aeroplan.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=3:2kez0s92]touristguy.jpg[/attachment:2kez0s92]

8. Nje burre tregon macen e tij 87 pond te gjate.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=2:2kez0s92]snowball.jpg[/attachment:2kez0s92]

9. Hunda e Michael Jackson e prishur.

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=1:2kez0s92]jackson.jpg[/attachment:2kez0s92]

10. Shark Attack!

1. E vertete
2. E perpunuar

[attachment=0:2kez0s92]shark.jpg[/attachment:2kez0s92]

mendoj si vijon:

  1. e para eshte mashtrim

  2. dhe bushi mashtrim

  3. makina e vertet

  4. mashtrim

  5. mashtrim

  6. mashtrim

  7. mashtrim (si mund te ket jetuar)

  8. vertet

  9. mashtrim

  10. mashtrim

:smiley: keto ishin çfare mendoja

Per mua numri 2 eshte foto e vertete! Sepse e kam pare edhe ne nje dokumentar per Bushin kete skene!

Ndersa Nr. 7 Emaus, nuk tregon nje aeroplan qe po ngrihet! Por nje nga avionet qe goditi kullen e pare binjake me 11 Shtator 2001!
Gjithsesi, eshte foto e sajuar!

Te gjitha te tjerat jane sajesa!

kur postohen pergjigjet?

1 e perpunuar
2 e vertete
3 e vertete
4 e vertete
5 e vertete
6 e perpunuar
7 e perpunuar
8 e vertete
9 e perpunuar
10 e perpunuar

kur do jepen pergjigjet ???

1 - e sajuar
2 - e vertet
3 - e sajuar
4 - e sajuar
5 - e sajuar
6 - e sajuar
7 - e sajuar
8 - e vertet
9 - e sajuar
10 - e sajuar

1- E perpunuar
2- E vertete
3- E vertete
4- E perpunuar
5- E vertete
6- E perpunuar
7- E perpunuar
8- E vertete
9- E perpunuar
10-E perpunuar

haha mendoj se ajo me bushin esht e vertet,po per ti mbuluar gafen kan then e modifikuar