Te zgjat sporti?

VOTONI :slight_smile:

votova i pari :slight_smile:

jo vetem te zgjat por dhe te ben mire shendetit dhe trupin e mban mire.

:idea: per talentet ka dhe :no1:

sigurisht qe te ben shume mire per shendetin por fatkeqesisht ne Shqiperi shume pak njerez merren me sport…

Une nuk di se c’te votoj sepse ka edhe sporte qe nuk te zgjasin, madje te lene te shkurter! Pershembull shtanga! :frowning: :frowning:

Me mendimin e dakut jam, zakonisht sporti te zgjat por jo te gjith, si pershembull gjimnastika atletike, dhe ate qe permendi daku, shtangat nuk te zgjasin, per kundrazi!

Po te zgjat ,si shembulli i basketbollit, a ke mendue ndonjhere pse jane aq te gjatë… /