Telefonat më të mirë që do të debutojnë këtë vit!

Viti 2016 do të mbahet në mend edhe për modelet e reja të telefonave të avancuar që do të debutojnë në treg.

Kongresi Botëror Mobil ka kaluar tashmë mirëpo shumë modele të reja po vijnë, dhe shumicën prej tyre fansat po i presin me padurim.

Mëposhtë do t’i listojmë disa prej modeleve më të mira që pritet të lansohen këtë vit:

[ul]

[li]Moto E3 and Moto G4 Play – Shtator
[/li][li] Surface Phone – Fundvit ose mars 2017
[/li][li] Samsung Galaxy Note 6/7 – Gusht
[/li][li] Moto Z dhe Moto Z Force – Shtator
[/li][li] iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus – Shtator
[/li][li] Blackberry Rome & Hamburg – Shtator
[/li][li] Nexus 5/6 2016 – Tetor
[/li][/ul]

Megjithatë duhet përmendur edhe modelet që janë lansuar së fundmi, e të cilët hyjnë në kategorinë e telefonave më të mirë të vitit.

[ul]

[li]OnePlus 3
[/li][li] Moto G4 2016
[/li][li] Sony Xperia X
[/li][li] Sony Xperia XA
[/li][li] HTC 10
[/li][li] Samsung Galaxy S7
[/li][li] LG G5
[/li][li] iPhone SE
[/li][li]
[/li][/ul]

OnePlus 3 & OnePlus 3T. numer 1

Po flitet qe Galaxy S8 do te vije pa butonin home dhe pa headphone jack! Gjithashtu edhe LG pritet te prezantoje G6 se shpejti!

Duhet shtuar lista per telefonat e vitit 2017 :stuck_out_tongue: