Teme e E veçantë (më të gjatë,me të shkurtër, më të cuditshem, dhe me te medha)

Koleksion Fotosh (më të gjatë,me të shkurtër, më të vegjel, dhe me te medha)


Kamera Me E Vogel

Ushqimi me i Vogel

Letrat me te vogla

Gazeta me e vogel

Kali Me I Vogel

Pistoleta me e vogel

Semafori me i cuditshem


Fusha Futbollit me e cuditeshme

Pistoleta me e cuditshme

Zogu me i cuditshem

Palma me e cuditshme

Kufjet me te cuditshme

Fleshi me i cuditshem

LapTopi me i madh

Torta me e madhe

Burri me i shkurter

Sufllaqja me e madhe ne bote (mishi Sufllaqes)

Shpresoje tju pelqeje tema Abdullah-Lirenti.com

1z70sgpjpg.gif

Me pelqyen shum :(interesante

Të pa pame:D

Jam quditur me at njeriun e shkurter se si e falemnderon ALLAHUN , kurse na ne gjendje normale nuk jemi falenderues !

shum te bukura !

shume te bukura, me te vertete te vecanta :slight_smile:

sa te lezetshme…sidomos te parat :smiley:

Ju Faleminderit Per Pergjigjet tuaja Me Vjen Mire qe ju kane pelqyer :slight_smile:

Shum te bukura