Test psikologjik: Si e perjetoni dashurine

Test psikologjik: Si e perjetoni dashurine

SI E PËRJETONI DASHURINË

Asnjë njeri në këtë planet njëjtë nuk e përjeton njëjtë dashurinë. Disa ëndërrojnë dhe vetëm ëndërrojnë. Të tjerët e dijnë se deri sa largë mund të shkojnë. Përveq këltyre ka edhe fatalista, për të cilët jeta dhe dashuria është aventurë e bukur. Cilës kategori i takoni ju? Në përpjekje për të gjetur përgjigjen në këtë pyetje, filloni me këtë test…

  1. Ëndërroni se dashuria e juaj është:

a) intrigante dhe senzuale
b) të rrezikshme dhe pasionuese
c) romantike dhe të qëndrueshme

  1. Te personat e gjinisë së kundërt, e para që e vëreni është:

a) bukuria
b) siguria
c) sharmi

  1. Takoheni me dike që din të komentoj fatin në letra. Si do të veproni?

a) i lejoni t’jua komentoj fatin tuaj në letra
b) jeni të bindur se është sharlatan
c) nuk i lejoni t’ju shikoj fatin në letra

  1. Nga partneri pritni t’jua pushtoj zemrën me:

a) seks
b) gjëra praktike
c) ëndërra për dashuri të përjetshme

  1. Do të dëshironit që takimin e parë ta përfundoni:

a) me puthje të zjarrtë
b) vetëm duke biseduar
c) në kinema

  1. Ardhmëria është:

a) e paparashikueshme
b) më e mire se e tashmja
c) me rreziqe

  1. Nuk e duroni:

a) budallakinë
b) agresivitetin
c) të folurit e kotë

  1. Do të dëshironit të ishit:

a) romantik
b) misterioz
c) ngazëllyes-e

  1. Ngjyra që ju më së shumti e adhuroni është:

a) e verdha
b) e kuqe
c) e kaltër e çeltë

  1. kur i mbyllni sytë mendoni në:

a) punën tuaj
b) partnerin
c) në një shkretirë të vetmuar

TABELA E REZULTATEVE
. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
a) 3 1 1 3 1 2 2 1 3 3
b) 2 2 2 2 2 1 1 2 2 2
c) 1 3 3 1 3 3 3 3 1 1

Prej 10-16 pikë:

Ëndërrimtar. Të ëndërruarit për ju është dçka pa të cilën nuk mund të jetoni. Jeni tejet romantic dhe shpesh mbylleni në botën tuaj fantastike. Idetë mbi dashurinë janë shumë large realitetit, dhe e gjithë kjo për arsye se i frikoheni se dashuria juaj nuk do të ket sukses. Kur mendoni për personin e caktuar, e idealizoni atë dhe gjithçka që shihni para syve është në frymën e ndjenjave. Lehtë bëheni rob i ndjenjave duke pritur dashurinë e përhershme. Por koha e përrallave, tashmë e sa kohë ka kaluar!

Prej 17-23 pikë:

Fatalist. Sipas jush dashuria nuk është e përbërë nga idetë e mëdha, por vetëm nga emocionet. Ato ju shpiejnë nëpër jetë, ju udhëzojnë dhe ju japin kënaqësi. Jeta është aventurë e bukur dhe gjithnjë nga ajo merrni anët positive të saj. Ju mire e dini se përmbushja e dëshirave nuk varet vetëm nga ju, por edhe nga rrethanat, takimet dhe fati. Prandaj me shumë durim pritni dashurinë e jetës suaj. Keni mjaftë aftësi dhe imagjinatë për t’i nxitur ëndërrat tuaja.

Prej 24-30 pikë:

Realist. Keni aftësi të analizoni, të kuptoni shumçka dhe të dini se ku i keni kufijtë. Kjo ju bënë person realist. Gjithnjë kacafyteni me probleme, ndërsa ëndrrat ju shërbejnë të i përmbushni disa dëshira të vogla. Për ju dashuria është shumë e rëndësishme, por që ajo është vetëm një pjesë e jetës. Problemet i zgjidhni pa pritje të mëdha. Ju jetoni në të tashmen. Ëndrrat tuaja mund të plotësohen, ngase nuk ëndërroni asnjëherë për personat e paarritshme

ME doli Fataliste :smiley:

17 pik mora…hmmmm 85% e vertet

spo e kuptoj :expressionless:

un 18 pik mora … hmmmmm mir :slight_smile: