TEST: Sa te sinqerte jeni?

[b]TEST

Sa te sinqerte jeni?[/b]

Pergjigjuni me ciltersi dhe sinqeritet. Zgjidhni nje nga tre mundesite A, B, C te cdo pyetjeje dhe postojini me poshte dhe do te shkruaj pergjigjen se ciles kategori i perkisni.

 1. Ju ndodh qe te thoni genjeshtra pa qellim te keq dhe pa ndonje arsye te vecante?

A. Nuk me pelqejne genjeshtrat qofshin ato serioze qofshin te pademshme.

B. Nje genjeshter e vogel nuk demton askend.

C. Zakonisht mundohem te mos them genjeshtra.

 1. Duke dale nga nje miting apo mbledhje, shikoni nje tabele qe shkruan: “Paguani sa te deshironi”, cfare beni?

A. Ne qofte se nuk kam te holla, iki duke mos paguar asgje.

B. “Rreshqas” duke mos e vene fare doren ne xhep.

C. E konsideroj se eshte detyra ime qe te jap qofte dhe nje shume te vogel.

 1. Nese ndieni antipati per nje njeri, ju ndodh qe te flisni negativisht per te, perpara njerezve te tjere?

A. Mundohem te mos flas keq per ate njeri vetem nese me ka bere keq ne nje fare menyre.

B. Nuk e kam zakon qe te flas keq prapa shpine.

C. Nese me veshtiroset nje njeri, eshte e mundur qe te them dicka negative per ate perpara njerezve te tjere.

 1. Ju ndodh shpesh qe te paraqesni veten tuaj ne nje menyre tjeter qe nuk jeni ne te vertete, qe te dilni nga nje situate?
  

A. Asnjehere dhe per asnje arsye.

B. Disa here.

C. Ne pergjithesi, mundohem te jem besnik ne veten time.

 1. Ju ndodh qe te krruani hunden kur jeni vetem?
  

A. Ne asnje menyre!

B. Nuk pyeten keto gjera!

C. Ndodh.

 1. Duke u kthyer nga nje udhetim i nje vendi turistik, ose nga nje ekskursion me ngjarje te ndryshme, 
  

ju ndodh qe duke ua treguar te tjereve ti ekzagjeroni pak gjerat ose te shtoni hollesira imagjinare?

A. Ndonjehere eshte e vertete se rrembehemi nga entuziazmi.

B. Ndonjehere e bej pa dashur por e kuptoj me vone.

C. Jo, sepse mundohem qe shpjegimet dhe tregimi im te jete sa me i sakte.

 1.  Keni lexuar revista erotike ose keni pare porno? 
  

A. Jam kunder pornove.

B. Disa here, por nuk mu duk me interes.

C. Po, nese gjenden perpara meje.

 1. Ne detyrimet dhe aktivitetet e perditshme beni 100% detyrimet tuaja apo ju ndodh te harroni disa prej tyre?
  

A. Njerez jemi edhe na ndodh te harrojme dicka.

B. U pergjigjem plotesisht detyrimeve te mija.

C. Ne pergjithesi mundohem te bej te pamunduren.

 1. Ju ndodh qe te mos e honepsni dike dhe te jeni te qeshur e te gezuar me te vetem e vetem nga interesi?
  

A. Jo, asnjehere.

B. Ne pune kjo me ndodh cdo dite.

C. Ndonjehere.

 1. Cfare mendoni per thenien biblike "Duhet te kthesh dhe faqen tjeter"?
  

A. Veshtire mundet dikush qe ta zbatoje kete sot.

B. Jam plotesisht dakort me kete.

C. Teorikisht eshte e drejte, por ne jeten time te perditshme nuk e ndjek kurre.

:slight_smile: Me duket se jam e para :slight_smile:

[b]

 1. Ju ndoth qe te thoni genjeshtra pa qellim te keq dhe pa ndonje arsye te vecante? [/b]

A. Nuk me pelqejne genjeshtrat qofshin ato serioze qofshin te pademshme.

B. Nje genjeshter e vogel nuk demton askend.

C. Zakonisht mundohem te mos them genjeshtra.


2. Duke dale nga nje miting apo mbledhje, shikoni nje tabele qe shkruan: “Paguani sa te deshironi”, cfare beni?

A. Ne qofte se nuk kam te holla, iki duke mos paguar asgje.

B. “Rreshqas” duke mos e vene fare doren ne xhep.

C. E konsideroj se eshte detyra ime qe te jap qofte dhe nje shume te vogel.

3. Nese ndieni antipati per nje njeri, ju ndodh qe te flisni negativisht per te, perpara njerezve te tjere?

A. Mundohem te mos flas keq per ate njeri vetem nese me ka bere keq ne nje fare menyre.

B. Nuk e kam zakon qe te flas keq prapa shpine.

C. Nese me veshtiroset nje njeri, eshte e mundur qe te them dicka negative per ate perpara njerezve te tjere.

4. Ju ndodh shpesh qe te paraqesni veten tuaj ne nje menyre tjeter qe nuk jeni ne te vertete, qe te dilni nga nje situate?

A. Asnjehere dhe per asnje arsye.

B. Disa here.

C. Ne pergjithesi, mundohem te jem besnik ne veten time.


5. Ju ndodh qe te krruani hunden kur jeni vetem?

A. Ne asnje menyre!

B. Nuk pyeten keto gjera!

C. Ndodh. :smiley:

6. Duke u kthyer nga nje udhetim i nje vendi turistik, ose nga nje ekskursion me ngjarje te ndryshme,
ju ndodh qe duke ua treguar te tjereve ti ekzagjeroni pak gjerat ose te shtoni hollesira imagjinare?

A. Ndonjehere eshte e vertete se rrembehemi nga entuziazmi.

B. Ndonjehere e bej pa dashur por e kuptoj me vone.

C. Jo, sepse mundohem qe shpjegimet dhe tregimi im te jete sa me i sakte.


7. Keni lexuar revista erotike ose keni pare porno?

A. Jam kunder pornove.

B. Disa here, por nuk mu duk me interes.

C. Po, nese gjenden perpara meje. :smiley:

8. Ne detyrimet dhe aktivitetet e perditshme beni 100% detyrimet tuaja apo ju ndodh te harroni disa prej tyre?

A. Njerez jemi edhe na ndodh te harrojme dicka.

B. U pergjigjem plotesisht detyrimeve te mija.

C. Ne pergjithesi mundohem te bej te pamunduren.

9. Ju ndodh qe te mos e honepsni dike dhe te jeni te qeshur e te gezuar me te vetem nga interesi ?

A. Jo, asnjehere.

B. Ne pune kjo me ndodh cdo dite.

C. Ndonjehere.


10. Cfare mendoni per thenien biblike “Duhet te kthesh dhe faqen tjeter”?

A. Veshtire mundet dikush qe ta zbatoje kete sot.

B. Jam plotesisht dakort me kete.

C. Teorikisht eshte e drejte, por ne jeten time te perditshme nuk e ndjek kurre.

Pergjigja per Mimen.

Grumbullove me pergjigjet e tua 17 pike.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.

[b]1 - C

2 - A

3 - A

4 - A

5 - B

6 - C

7 - A

8 - A

9 - C

10 - A[/b]

Pergjigja per Emen.

Grumbullove me pergjigjet e tua 21 pike.

Sigurisht po beni shaka! I thoni te pakten te verteten vetes tuaj.Keni kaq shume agoni qe te dukeni te sinqert,
te drejte dhe te ndershem saqe genjeshta juaj eshte bere zakon. Eshte e mundur qe te mos keni thene genjeshtren me te vogel,
ose te mos keni “vene pak kripe” me teper ne nje pershkrim qe ta beni sa me interesant?
Dicka e tille eshte njerezisht e pamundur te mos kete ndodhur qofte edhe nje here ne jeten tuaj.
“JO -te” dhe “KURRE” dhe “E PAMUNDUR”, qe kaq thjesht pergjigjeni, duken shume fallco. Megjithese deshironi te arrini krejt te kunderten, ndoshta keni lidhje jo te mire me te verteten.

1 - A

2 - A

3 - A

4 - A

5 - C

6 - B

7 - C

8 - A

9 - B

10 - C

EMAUS zgjou se dua pergjigjet e testit :=)

1.B
2.A
3.B
4.A
5.C
6.C
7.C
8.A
9.A
10.A

 1. A
 2. C
 3. C
 4. C
 5. B
 6. C
 7. B
 8. A
 9. A
 10. C

[b]1) C

2)A

3)C

4)C

 1. C

 2. C

 3. C

8)A

9)B

10)A[/b]

[quote=EMAUS";p="28458]Pergjigja per Emen.

Grumbullove me pergjigjet e tua 21 pike.

Sigurisht po beni shaka! I thoni te pakten te verteten vetes tuaj.Keni kaq shume agoni qe te dukeni te sinqert,
te drejte dhe te ndershem saqe genjeshta juaj eshte bere zakon. Eshte e mundur qe te mos keni thene genjeshtren me te vogel,
ose te mos keni “vene pak kripe” me teper ne nje pershkrim qe ta beni sa me interesant?
Dicka e tille eshte njerezisht e pamundur te mos kete ndodhur qofte edhe nje here ne jeten tuaj.
“JO -te” dhe “KURRE” dhe “E PAMUNDUR”, qe kaq thjesht pergjigjeni, duken shume fallco. Megjithese deshironi te arrini krejt te kunderten, ndoshta keni lidhje jo te mire me te verteten.[/quote]

[align=center] :lol: :lol: :lol: :lol: [/align]

Pikes i ke rene. Jam teresisht ky tip sic pershkruhet. Madje edhe me keq. Kjo eshte asgje para asaj qe jam ne te vertete.

[align=center] :lol: :lol: :lol: :lol: [/align]

[b]1. A
2. A
3. C
4. A
5. C
6. C
7. B
8. C
9. A
10. A

Ku eshte kjo fallxhorja per pergjigjet :lol: :lol: :lol: [/b]

Pergjigja per Poligrafiksin.

Grumbullove me pergjigjet e tua 17 pike.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.

Pergjigja per Renin.

Grumbullove me pergjigjet e tua 20 pike.

Sigurisht po beni shaka! I thoni te pakten te verteten vetes tuaj.Keni kaq shume agoni qe te dukeni te sinqert,
te drejte dhe te ndershem saqe genjeshta juaj eshte bere zakon. Eshte e mundur qe te mos keni thene genjeshtren me te vogel,
ose te mos keni “vene pak kripe” me teper ne nje pershkrim qe ta beni sa me interesant?
Dicka e tille eshte njerezisht e pamundur te mos kete ndodhur qofte edhe nje here ne jeten tuaj.
“JO -te” dhe “KURRE” dhe “E PAMUNDUR”, qe kaq thjesht pergjigjeni, duken shume fallco.
Megjithese deshironi te arrini krejt te kunderten, ndoshta keni lidhje jo te mire me te verteten.

[quote=EMAUS";p="28767]Pergjigja per Poligrafiksin.

Grumbullove me pergjigjet e tua 17 pike.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.[/quote]

mua njesoj me mimen

Pergjigja per Insomnia.

Grumbullove me pergjigjet e tua 21 pike.

Sigurisht po beni shaka! I thoni te pakten te verteten vetes tuaj.Keni kaq shume agoni qe te dukeni te sinqert,
te drejte dhe te ndershem saqe genjeshta juaj eshte bere zakon. Eshte e mundur qe te mos keni thene genjeshtren me te vogel,
ose te mos keni “vene pak kripe” me teper ne nje pershkrim qe ta beni sa me interesant?
Dicka e tille eshte njerezisht e pamundur te mos kete ndodhur qofte edhe nje here ne jeten tuaj.
“JO -te” dhe “KURRE” dhe “E PAMUNDUR”, qe kaq thjesht pergjigjeni, duken shume fallco.
Megjithese deshironi te arrini krejt te kunderten, ndoshta keni lidhje jo te mire me te verteten.

Pergjigja per Alb-angel.

Grumbullove me pergjigjet e tua 17 pike.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.

[quote=PoLiGrAfIkSi";p="28770][quote=“EMAUS”;p=“28767”:htosq9y2]Pergjigja per Poligrafiksin.

Grumbullove me pergjigjet e tua 17 pike.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.[/quote]

mua njesoj me mimen[/quote:htosq9y2]

Njesoj si Mima ti eeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

U nda grupi ne dy grupe…!!! :lol: :lol: :lol:

Pergjigja per Altinin.

Grumbullove me pergjigjet e tua 22 pike.

Sigurisht po beni shaka! I thoni te pakten te verteten vetes tuaj.Keni kaq shume agoni qe te dukeni te sinqert,
te drejte dhe te ndershem saqe genjeshta juaj eshte bere zakon. Eshte e mundur qe te mos keni thene genjeshtren me te vogel,
ose te mos keni “vene pak kripe” me teper ne nje pershkrim qe ta beni sa me interesant?
Dicka e tille eshte njerezisht e pamundur te mos kete ndodhur qofte edhe nje here ne jeten tuaj.
“JO -te” dhe “KURRE” dhe “E PAMUNDUR”, qe kaq thjesht pergjigjeni, duken shume fallco.
Megjithese deshironi te arrini krejt te kunderten, ndoshta keni lidhje jo te mire me te verteten.

E bera dhe une testin.

1. C
2. A
3. A
4. B
5. C
6. A
7. C
8. A
9. B
10. A

Grumbullova 16 pike.

Pergjigja per mua eshte kjo.

Ne jeten tuaj te perditshme, jeni plotesisht te qendrueshem ndermjet se vertetes dhe genjeshtres.
Ju ndodh qe te thoni genjeshtra nga dipllomacia, per arsye shoqerore ose per te mos lenduar dike qe e doni,
por ne ceshtjet serioze te jetes suaj jeni plotesisht te sinqerte edhe nese ky sinqeritet mund t’ju kushtoje shtrenjt.