TEST: Sa te zgjuar jeni?

Ky TEST, perdoret mbi 50 vjet dhe jep gjithmone perfundime te sakta. Ne qofte se piket qe do te mbledhesh nuk jane shume,
te dish se gjithmone ka mundesi te permiresohesh. Thone, se dikur Bill Gates beri kete test dhe grumbulloi vetem 3 pike. Ju uroj suksese!

TEST: Sa te zgjuar jeni?

1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO

2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10

3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12

4. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5, 0.25

5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI, PO, JO

6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90

7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3

8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? NUK E DI, 20, 40, 60, 90

9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9

10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0

11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24

P.s Do tju lutesha qe te mos beni asnje lloj komenti mbi pergjigjen tuaj, thjesht jepni nje nga pergjigjet e mesiperme, qe te mos ndikohen dhe pergjigjet e anetareve te tjere nga komentet e pergjigjeve tuaja. Me poshte, pas postimit do t’ju them sa gjetet nga ato.
Faleminderit. :slight_smile:

[b]Nese Billi ka marre vetem 3 pike duhet te jete dru nga truni! Se keto jane pyetje te thjeshta!

Pergjigjen time ta jap me vone se tani jam vone per puana puna, jo fjala!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO
  Po

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10
  1

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12
  1

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5 0.25
  0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI,
  Jo

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90
  25

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3
  2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore? NUK E DI, 20, 40, 60
  Nuk e di

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9
  9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0
  2

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24
  12

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli?
  PO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem?
  1

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28?
  12

 4. Sa bejne gjysem here gjysem?
  1

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij
  JO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne?
  70

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke?
  2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet?
  90

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan?
  9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij?
  0

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe?
  12

Kukllaaaaaaaaaaaa!!!
C’me bere, ne te ujorit gjasme jemi matematikant te mire mojjjjjjj!!! :lol:

Lexo mire pyetjet dhe pergjigju perseri! :smiley:

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO
 • po
 1. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10
 • 1
 1. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12
 • 12
 1. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5, 0.25
 • 1
 1. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI, PO, JO
 • jo
 1. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90
 • 70
 1. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3
 • 2
 1. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? NUK E DI, 20, 40, 60, 90
 • 90
 1. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9
 • 9
 1. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0
 • 0
 1. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24
 • 12

:lol:

Emaus, zgjohu nga gjumi se une dua rezultatet!!!

Se ketu te gjith dashkan me kopjuar Bill Gates! :lol:

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? PO
 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1
 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 12
 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25
 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? JO
 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 70
 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2
 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 90
 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9
 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? 0
 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? 12
 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli?
  PO
 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem?
  1
 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28?
  12
 4. Sa bejne gjysem here gjysem?
  0.25
 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij?
  JO
 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne?
  70
 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke?
  2
 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet?
  60
 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan?
  9
 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij?
  0
 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe?
  12
 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO

Po re :smiley:

 1. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10

56 :smiley:

 1. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12

1 :smiley:
4. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5, 0.25

0.250 :smiley:

 1. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI, PO, JO

:lol: :lol: :lol: JO re :lol: :lol: :lol: Megjithese ca nuk pret! Ne cohemi nga vorri po qe per femra! :lol: :lol: :lol: :lol:

 1. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90

70

 1. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3

2

 1. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? NUK E DI, 20, 40, 60, 90

60

 1. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9

9

 1. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0

Nuk e di kte! Moisiu per mendimin tim eshte perralle per kalamoj! Punet e fese jane punet e atyre qe i besojne! Jo te miat!

 1. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24

12 Do ta dish se sa kushtojne te gjitha? hhahahahahaha Se makinen llogaritese e kam gati! hahhahaahahhaa

. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO

 1. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10

 2. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12

 3. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5, 0.25

 4. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI, PO, JO

 5. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90

 6. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3

 7. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? NUK E DI, 20, 40, 60, 90

 8. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9

 9. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0

 10. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24

Sa shpejt e bone ti re dreqo! :smiley: :smiley:

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI, PO, JO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI, 1, 2, 3, 5, 10

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? NUK E DI, 1, 2, 3, 6, 9, 12

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? NUK E DI, 0, 1, 2, 3, 0.5, 0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? NUK E DI, PO, JO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? NUK E DI, 10, 25, 50, 70, 90

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? NUK E DI, 1, 2, 3

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? NUK E DI, 20, 40, 60, 90

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? NUK E DI, 0, 1, 3, 5, 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI, 3, 2, 1, 0

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI, 1, 3, 6, 9, 12, 24

Pergjigja per kukllen

Vleresimi juaj eshte: 7 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Zgjuaresi normale…

Pergjigja per Insomnia

Vleresimi juaj eshte: 9 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Je nxenese e mire, studente e mire etj…

Pergjigja per mimen

Vleresimi juaj eshte: 9 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Je nxenese e mire, studente e mire etj…

Pergjigja per Renin

Vleresimi juaj eshte: 10 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Uau! Shume mire! Po deshe, hajde te punosh me ne!

Pergjigja per emirarm

Vleresimi juaj eshte: 11 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Shkelqyeshem! Vetem tre vete kane arritur kaq lart!

Pergjigja per dakun

Vleresimi juaj eshte: 8 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Je nxenes i mire, student i mire etj…

Pergjigja per Poligrafiksin

Vleresimi juaj eshte: 7 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Zgjuaresi normale…