TEST: Sa te zgjuar jeni?

Pergjigja per Gentin

Vleresimi juaj eshte: 7 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Zgjuaresi normale…

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli?
  JO
 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem?
  1
 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28?
  12
 4. Sa bejne gjysem here gjysem?
  0.25
 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij?
  JO
 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne?
  25
 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke?
  2
 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet?
  90
 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan?
  9
 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij?
  2
 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe?
  12

e hengre dhe ti si puna tone,

Vleresimi juaj eshte: 8 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Je nxenes i mire, student i mire etj…

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? PO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 1

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? JO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 70

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 60

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? 0

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? 12

[b]Vleresimi juaj eshte: 10 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Uau! Shume mire! Po deshe, hajde te punosh me ne![/b]

Bravo lina :smiley:

Seriozisht, Lina ju duhet ne staf Emaus!

Emaus se bej kete test
se ne fund do dal budalla
xaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? NUK E DI

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 1

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? PO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 25

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2,

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 60

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI,

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? PO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 1

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me te bijen e vejes se tij? JO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 25

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 90

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? 0

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? NUK E DI

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? PO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1 -

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 12

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25 -

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? JO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 70

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 90 minuta

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? 0

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? 12-sjom i sigurt

[b]Vleresimi juaj eshte: 7 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Zgjuaresi normale…[/b]

Vleresimi juaj eshte: 4 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Jam i sigurt se jeni i/e mire ne sportet…

Vleresimi juaj eshte: 9 pergjigje te sakta nga 11

Kategoria juaj eshte: Je nxenes/e e mire, student/e i/e mire etj…

 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? NUK E DI
 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1
 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 1
 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25
 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? PO
 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 70
 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2
 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 60
 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9
 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI
 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? 12
 1. Pervec SHBA, kane 4 Korrik edhe ne Angli? PO

 2. Sa ditelindje ka nje qytetar i mesem? 1

 3. Disa muaj kane nga 31 dite, sa kane 28? 1

 4. Sa bejne gjysem here gjysem? 0.25

 5. Mundet qe nje shqiptar te martohet me motren e te vejes se tij? PO

 6. Pjeseto 30 me 1\2 dhe shtoji 10. Sa bejne? 70

 7. Ne qofte se ka 3 molle dhe merr 2, sa molle ke? 2

 8. Doktori te jep 3 ilace duke te thene te pish 1 cdo gjysem ore. Per sa minuta do i pish ilacet? 60

 9. Nje fshatar ka 17 dele, dhe te gjitha pervec 9, i ngordhin. Sa jetuan? 9

 10. Nga sa kafshe nga te gjitha llojet mori Moisiu ne arken e tij? NUK E DI

 11. Sa pulla poste qe kushtojne 10 cent ka ne nje seri dymbedhjeteshe? 12

1-po
2-5
3-1
4-1
5-po
6-nuk e di
7-1
8-90
9-9
10-2
11-12