The restart page - Faqa nga mund te provoni Windows dhe Mac

The restart page eshte nje faqe teper e lezetshme nese doni te provoni te fikni apo rindizni sisteme operative te vjeter Windows apo Apple.

Vizito: therestart page.com

hahaha e lezetshme qenka :smiley:

Flm Al Capone :slight_smile:

hahah shum e bukur kjo flm