The world's best courses on line, 4 free - Kurse Falas Online

Per ata qe kane oreks te mesojne dicka me teper ( dhe nuk ka te beje nese kane mbaruar shkolle apo jo ) por thjesh duhet te dijne anglishten te pakten ne nivelin Lower .
Coursera perbehet nga shume universitete qe ofrojne kurse for free .
Une jam e mendimit qe edhe nese nuk e mbaron dot 1 kurse brenda muajve qe ka, prape je i fituar se ke mesuar shume gjera plus qe permisohet anglishtia ne profesionin qe keni .
https://www.coursera.org/account/logout
Love Ya :cool: