Theron dëshiron “pesë fëmijë”

Aktorja që ka fituar çmimin Oscar, Charlize Theron ka llogaritur që ajo me të dashurin e saj Stuart Townsend të kenë një familje të madhe.

34 vjeçar-ja ka thënë se e dinë që do të “këtë pesë djem”.

Aktorja e lindur në Afrikën e Jugut, që luan në filmin e njohur “Monster and Hancock” ka treguar që ajo dhe aktori irlandez nuk do të martohen kurrë - gjersa të legalizohen martesat e homoseksualëve.

Ajo i ka thënë revistës Vogue se ata janë bashkë që një kohë të gjatë.

“Ka gati nëntë vjet dhe tani ne kemi kuptuar se jemi duke bërë një rrugë të gjatë të bashkëjetesës së bashku”.

Filmi i ri i Theron, “The Road” do të jepet premier në janar të vitit të ardhshëm.