Thirrjet zanore me WhatsApp tani edhe në iOS!

Aplikacioni me i popullarizuar ne bote per dergimin e mesazheve neper celulare, WhatsApp, gjate dites se sotme ka leshuar nje azhurnim per Sistemin Operativ Mobil te Apple, iOS, duke sjellur keshtu mundesine e thirrjeve zanore nga perdoruesit ne mbare boten. Kjo gje fillimisht u prezantua per Android, ndersa tani edhe perdoruesit e iOS do te kene mundesine te telefonojne nepermjet WhatsApp pa paguar gje. Azhurnimi ne fjale pritet te leshohet gjate javes se ardhshme, ndersa versioni i fundit i WhatsApp per iOS ka sjellur me vete edhe disa risi te tjera, si: “Read recipt”, “share extension” dhe dergimin e shume videove njeherish ne whatsapp.

dje me thirri 1 shoqe ne WhatsApp dhe pastaj m’u aktivizua edhe mua per te thirrur te tjeret. Kualiteti i thirrjeve ishte fantastik! Shume me i mire se viber dhe kto aplikacionet tjera per voip, por qe nuk eshte perhapur akoma tek te gjithe! Me duket se duhet te marresh nje thirrje per t’u aktivizuar pastaj.