Top Free Cloud Storage

[b]1. Google Drive [/b]

Hapsira Falas: 15GB

Google Drive eshte dhe zgjedhja natyrale e pajisjeve android e cila eshte e integruar normalisht per cdo file qe ruhet ne telefona.

[b]2. Dropbox[/b]

Hapsira Falas: 2GB

Eshte nje nder me te vjetrit ne kete fushe, megjithese ne regjistrimin fillestar te jep vetem 2GB falas, por kjo mund te rritet deri ne 16GB nese e lidh llogarine e Dropbox me rrjetet sociale dhe ua referon miqve qe te regjistrohen ne kete sherbim.


[b]3. Mega[/b]

Hapsira Falas: 15GB Fillestare + 10GB deri 35GB bonuse

MEGA eshte nje sherbim shume bujar per hapsiren falas qe ofron dhe nje konkurent shume i forte per sherbimet e tjera te Cloud Storoge.

[b]4. OneDrive[/b]

Hapsira Falas: 5GB

OneDrive i njohur fillimisht si SkyDrive eshte nje sherbim cloud qe ofrohet nga Microsoft.

[b]

5. iCloud[/b]

Hapsira Falas: 5GB

Sherbim qe ofrohet nga kompania Apple per klientet e tij. Ky sherbim eshte shume i njohur per perdoruesit e iPhone.

sync.com | 5GB
jumpshare.com | 5GB
mediafire.com | 10GB
box.com | 10GB
pcloud.com | 10GB
allsync.com | 50GB

Faleminderit per sugjerimin.

ne mediafire une i kam 64GB! :teeth:

me ref ?

mediafire e perdorja shume por qe kur nderprehu remote upload e lashe

edhe ashtu por edhe me promo aso kohe!

Tani nga keto cloud vetem DB perdor dhe ate rrall shume!