Top temat e rrjeteve socjale në 2012 (Infografik)

Facebook Timeline, SOPA, Kony dhe rizgjedhja e presidentit amerikan Barak Obama ishin vetëm disa nga storjet më të përfolura të vitit 2012 në rrjetet sociale.

Këtë vit, Pinterest u shfaq si një nga rrjetet sociale me ndikim në rritje, ndërsa drejtori i Facebook, Mark Zuckerberg erdhi në qendër të vëmendjes së mediave, pasi rrjeti social më në fund doli në berzë.

Rrjetet sociale nuk janë më një tendencë, por një mënyrë e jetës, thuhet sipas info-grafikës së publikuar nga The SEO Company dhe Nowsourcing.

Në fakt, njerëzit shpenzojnë 121 miliardë minuta në rrjetet sociale sociale - dhe kjo shifër është regjistruar vetëm në SHBA, zbulon [b]info-grafika[/b].