TopGear drejt fundit per sherr me prezantuesin

Jeremy Clarkson, nje nga prezantuesit ironik te Top-Gear BBC eshte perjashtuar nga emisioni. Nuk ishte hera e pare qe Clarkson i eshte terhequr vemendja nga producentet mbi batuat e tij pa krip si dhe raciste.

Pas sherrit te fundit, nuk kane mjaftuar mijra firma (rreth 880,000) te mbledhura per te rikhtyer Jeremy Clarkson ne Top Gear.

This is the end and we can’t do anything about it…

Top Gear ka xhiruar dhe nje emison per makinat e luksit ne Shqiperi, dhe sa lehte eshte te arratisesh pasi te kesh vjedhur nje bank.