Torte e shpejt

Nevojiten;

10 .ve
8. lug sheqer(te ushqimit)
10. lug mill nisheste
1 adetiv

Vezet dhe sheqerin i perzin deri ne 25 minuta me mikser, pastaj millin dhe adetivin ja perzin dhe i bashkon, dhe i tundin me tel dotres. tepsin nuk e lyni me vaj … pjekja ne temperatur 180 c,e shikon me rremojs te dhembve a eshte pjek mir …
eshte shum e mir dhe shum shpejt pregadite.

rrofsh motra…duhet provuar se nuk te ha shume kohe…hahahaha c’eshte kjo rremojse dhembesh moj :p…

ajo se i krun dhembet moj , si i thon atje ?

[provoje se eshte shum e mir