Tradhëtia, një në dy njerëz e bën

Tradhëtia nuk njeh kufinj dhe është shumë më e përhapur nga sa mendohet, zbuloi një anketim i kryer në disa vende të Bashkimit Europian.

Në rezultatin e përgjithshëm, plot 47% e të anketuarve pranuan se e kanë tradhëtuar partnerin e tyre, ndërsa 63% kanë zbuluar se janë tradhëtuar të paktën një herë.

Autori i një libri të hollësishëm mbi seksualitetin e njeriut, britaniku Siski Green, theksoi se “rezultate të tilla konfirmojnë diçka që dihej, qënia njerëzore është e pritur drejt zbulimeve të reja. Kështu ndodh që na pëlqen muzika e re, ndërrojmë ushqimet e preferuara, veshim rroba të reja dhe e njëjta gjë ndodh edhe me partnerët”.

Motivi kryesor që shtyn drejt tradhëtisë duket se është alkooli, me 25% të njerëzve që e kanë cituar, ndërsa 20% motivohen nga hakmarrja, pasi dyshojnë që partneri mund t’i tradhëtojë ose i ka tradhëtuar

ncncnc mos perhapni panik me kto lajme aman :expressionless:
:tongue:

Motivi kryesor që shtyn drejt tradhëtisë duket se është alkooli, me 25% të njerëzve që e kanë cituar, ndërsa 20% motivohen nga hakmarrja, pasi dyshojnë që partneri mund t’i tradhëtojë ose i ka tradhëtua

mendoj se dhe monotonia ne cift ze nje perqindje te lart te motiveve te tradhetis…