Treshja “e ëmbël” mace-rosë-qen

Treshja “e ëmbël” mace-rosë-qen
Macet, rosat dhe qentë mund të jenë figurat perfekte për të zbutur edhe shpirtrat më të egër.

Punimet fotografike të një britaniku, të publikuara në një e përditshme ditën e martë, treguan disa foto të mrekullueshme të disa prej kafshëve më të dashura prej njeriut.

Imazhet profesionale përdorën vetëm një sfond të bardhë dhe ato u pëlqyen aq shumë, sa që u blenë nga revista e njohur “National Geographics”, për t’u përdorur si foto koopertine