Tryeza e shkrimit e se ardhmes: si nje XXL-iPad

A do te duket keshtu vendi jone i punes ne te ardhmen ? Tryeza e shkrimit eshte nje Touchscreen (ekran me prekje) i madh si nje iPad.

Te gjitha dokumentet jane vetem Dixhitale, ato mund te hapen dhe te ruhen vetem me nje prekje te gishtit. Me nje laps specjal mbi tryeze mund te beni edhe shenime. Deri tani ky eshte vetem nje projekt i Dizajnerit Amerikan Adam Benton, por disa endrra teknologjie edhe do te behen reale…

Haha! Duhet ti mbajme krahet ne ajer se na aktivizohet ndonje program pa dashje :stuck_out_tongue:

:smiley: drejt asaj po shkojm!

Sa fiksim qenka kjo