Tv-player, program open source për TV dhe Radio

Shikoni programet TV në Internet? Nuk është për tu habitur, linja e Internetit tani na e ofrojnë këtë shërbim. Por na duhet programi! Sot do ju prezantoj Tv-Player, i cili na mundëson që të shikojmë TV dhe dëgjojmë radion on line. Ju gjithashtu mund të shikoni regjistrimet e kanaleve italiane si RAI dhe LaSette.

Ai punon vetëm për GNU / Linux dhe ju mund të shkarkoni falas nga faqja download.

faleminderit Reni