Twitter ka prezantuar "Vine" nje video-app gjenial per iPhone

Sic eshte njoftuar ne [b]blogun zyrtart te Twitter[/b], nje sherbim i ri per telefonat celulare i quajtur Vine eshte lansuar ne funksion. Aplikacioni ne fjale ju mundeson perdorueseve te bejne video me te shkurtera dhe t’i ndajne ato dirket me miqt e tyre ne Twitter apo edhe ne Facebook! Per momentin ai eshte ne dispozicion vetem per iPhone por qe pritet te leshohet edhe versioni i Android.

E bukur kjo levizje per Twitter

Vetem per iPhone… :frowning:

se shpejti pritet edhe per Android :stuck_out_tongue:

lol me1her kishin filluar sekuenca porno :smiley: hahaha